Posjet Kardinala

Prilikom posjete crkvi Dobrog Pastira u župi Brestje 22.studenoga, 2015. godine, nadbiskup Josip kardinal Bozanić izrazio je želju za dolazak u naš Dom. Kardinalu Bozaniću koji je došao u pratnji svog tajnika i župnika župe Brestje vlč. Ivana Filipčića, dobrodošlicu je izrazio ravnatelj Ustanove, gospodin Dinko Budić, koji je izrazio veliku zahvalnost na posjeti.
Dolazim u Dom da podijelim s Vama zajedničku povezanost i da smo povezani unutar naše katolicke Crkve te da svi računamo na Boga, na onoga koji prašta koje je temeljna utjeha života, rekao je zagrebački nadbiskup.
Citirajuci papu Franju kardinal Bozanić rekao je kako se Bog nikad ne umara praštat covjeku. Jedina je opasnost da se čovjek umori tražit oprostenje od Boga i da nikad ne zaboravimo da je Božje Milosrđe uvijek otvoreno da nama oprašta te da u životu nikad nema izgubljene situacije. Novi život čovjek započinje kada primi oproštenje od Boga. rekao je kardinal Bozanić. Ističući važnost molitve i preporučujuci se u molitve korisnika, kardinal je predvodio zajedničku molitvu s korisnicima poslije koje je pružajući im svoju pastirsku ruku, svakog korisnika posebno pozdravio te se uputio dalje po svom protokolu.