O nama

Ustanova Sesvetski dom specijalizirana je za smještaj starijih i nemoćnih osoba.
Osnovana je 2000. godine kao prva privatna Ustanova te vrste u Hrvatskoj, te je uz stalno usavršavanje, podizanje kriterija i napredovanje stekla zavidan ugled.

Uz liječnički nadzor i visoko kvalitetnu medicinsku skrb te prema potrebama i željama korisnike smještamo u jednokrevetne i dvokrevetne sobe te jednokrevetne i dvokrevetne apartmane te posebno opremljen stacionar prilagođen potrebama nepokretnih osoba.

Ustanova je smještena na izuzetno povoljnoj lokaciji. Na obroncima Zagrebačke gore okružena šumom i trajnim mirom u istočnom dijelu grada Zagreba, Sesvetama.

U ovako iznimno povoljnim uvjetima okoliša Ustanove, svojim klijentima smo omogućili uživanje u zelenilu parka Ustanove, svježini i šetnjama obližnjom šumom i prirodnim ljepotama, daleko od gradske gužve.

Važno je napomenuti da smo uspjeli spojiti dva iznimno važna faktora; mir i obiteljsku toplinu Ustanove te mogućnost zadovoljenja potreba korisnika u smislu društvenoga života i raznih kulturnih događanja omogućenih blizinom metropole.