Medicinska skrb i njega

Aspiracija kisikomPružanje medicinske skrbi i njege posebnost je Ustanove koja zavidnim iskustvom od 12 godina te individualnim pristupom svakom korisniku omogućava ciljanu i potrebnu kako njegu tako i medicinsko zdravstvenu skrb.

Pod nadzorom liječnika te vodstvom glavne sestre stručan tim djelatnika i vanjskih suradnika garancija su pružanja kvalitetne njege te pravovremene i ciljane medicinske skrbi.

Uz stručno medicinsko osoblje i opremljenost aparatima omogućeno je obavljane niza medicinskih tretmana i zahvata kako bi se korisnicima omogućila potrebna skrb u okviru Ustanove.

Terapija kisikomTako omogućavamo od osnovnih: peroralne terapije, parenteralne terapije, uzimanje krvi i urina za laboratorijske pretrage, kateterizacija mokraćnog mjehura, klistiranje, aspiracije, terapija kisikom, toaleta traheostome, anus praetera, urostome, gastrostome, pa do uvođenje gazonastrične sonde, enteralne prehrane, snimanje ekg, helioterapije, fototerapija, tretmane dekubitusa, tretmane i previjanje rana, postoperativnu njega, tretmane dezinfekcije i sterilizacije (baktericidna lampa) i sl.

Sve navedeno uz odličnu suradnju kako s državnim tako i s privatnim poliklinikama i ustanovama rezultira skrbi i njegom koju Ustanova s ponosom ističe, a na zadovoljstvo naših korisnika i njihovih obitelji.